300 Followers Giveaway (CLOSED)

1:27:00 AM

Hey ladies, it's finally time to do a Giveaway! weee. First of all, I would like to express my gratitude to all the followers and readers of my blog. It never even crossed my mind that I would reach this many readers. (300 is already a big number, well at least for me). So in order to celebrate, here's a mini giveaway for you.


Here's How to Enter:

Required (1 entry)
You must be a follower of my blog via GFC
What kind of posts do you like about my blog?
Email Address

For Additional Entries
Follow me on Twitter and Tweet about my giveaway +2
Like my Facebook Page and share my giveaway on your wall +2
Make a blog post about my giveaway + 2
Place the image above on your sidebar and link back to my giveaway +2
subscribe to my Youtube channel +1

Open to Philippine Residents only, ends on Oct. 10, 2011 at exactly 11:59 PM




There is only one lucky winner.

Prizes are:
Elf Beauty Encyclopedia Everyday Eye Edition
Elf Essenstials Waterproof Eyeliner Pen
Elf Studio Stipple Brush
Maybelline Fruity Jelly Lipgloss in Wild Cherry
Revlon Colorstay Mineral Lipglaze in Everlasting Blus
Revlon Colorstay Lipstick in Smoothest Wine
Kiss Beauty All Over Baked Blusher Ball
Cosmetic Sharpner

Towel Ring (headwear)
Etude House Face Mask in Lemon
Etude House Essence Mask Vitamin C
The Face Shop Collagen Essential Mask Sheet
Skin Food Black Sugar Mask Wash Off
Watsons Moisturising Facial Mask in Cucumber

Long Necklace Handbag
A Pair of Owl Earrings
Charm Bracelet
An Owl Ring

This is Open to Philippine Residents only, ends on Oct. 10, 2011 at exactly 11:59 PM

Please comment below in this format:

GFC Name:
Answer:
Email:

Followed on Twitter? if Yes
Twitter Name:
Tweet Link:
Liked my Facebook Page? if Yes
Facebook Name:
Link of Facebook Wall post:
Link of blog post:
Blog link for posting on sidebar:
Youtube Name:

You will all get a chance to have a total of 10 entries.
Goodluck everyone!


Cheerios!
***Hollie***

You Might Also Like

108 Comments

  1. YAY! You reached 300 followers! That is awesome Hollie ^^


    GFC Name: Amy
    Answer:I like your FOTDs~ You are so good with makeup!
    Email:mybdaycake@gmail.com
    Twitter Name: @daydreamamy
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/daydreamamy

    ReplyDelete
  2. Congrats and good luck to your giveaway! :)

    ReplyDelete
  3. Congratulations in reaching 300! :)

    GFC Name: photoescape
    Answer: I would really like to see more reviews and make up looks on your blog :)
    Email: alicemate1989@gmail.com
    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: ytphotoescape
    Tweet Link: http://twitter.com/intent/tweet?text=Random+Beauty+by+Hollie%3A+300+Followers+Giveaway&url=http%3A%2F%2Fredberryaha.blogspot.com%2F2011%2F0

    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Alice Mate

    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fredberryaha.blogspot.com%2F2011%2F09%2F300-followers-giveaway.html%3Fspref%3Dfb&t=300+Followers+Giveaway

    Link of blog post: http://photoescape06.blogspot.com/2011/09/giveaway-alert-join-random-beauty-by.html

    Blog link for posting on sidebar: www.photoescape06.blogspot.com
    Youtube Name: photoescape

    ReplyDelete
  4. CONGRATS on getting 300 followers!!! :)

    GFC Name: Nina Singanon
    Answer: I love your FOTDs/EOTDs and hauls
    Email: ninasinganon@yahoo.com

    Twitter Name: poison_paradise
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/redberryaha/status/113668025399508993

    Facebook Name: Nina Singanon

    ReplyDelete
  5. GFC Name: Mimi
    Answer: I like your FOTDs
    Email: camile_flores@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Congratulations hollie hope i'll win this time

    GFC Name: JDNN
    Answer: I like your product reviews
    Email: sweethestia@live.com

    Followed on Twitter?Yes
    Twitter Name: sweethestia
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/sweethestia/status/113875221236289536
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: sweethestia
    Link of Facebook Wall post: done, tagged you already
    Link of blog post: http://sweethestia.blogspot.com/2011/09/giveaways-join-hollies-300-followers.html
    Blog link for posting on sidebar: http://sweethestia.blogspot.com
    Youtube Name: sweethestia13

    ReplyDelete
  7. Congrats on reaching 300 followers!

    GFC Name: aringkingking
    Answer": I love your EOTDs.
    email: kingkingmanalo@gmail.com

    Twitter: @kingking17
    Tweet link:https://twitter.com/#!/kingking17/status/113877980320763904
    FB Name: Kingking Manalo
    Sidebar: www.aringkingkingking.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. GFC Name:Charina
    Answer:I love reading your hauls and reviews and of course the FOTDs
    Email:cha_sie7@yahoo.com

    Twitter Name:Im_Charina
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/Im_Charina/status/113881070230974464
    Facebook Name:Charina L. Espinosa
    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/charinae/posts/123997007700100
    Youtube Name:chasie7

    ReplyDelete
  9. GFC Name: misskatv
    Answer: reviews! tons of it sis. LOL
    Email: misskatv@gmail.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: imisskatv
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/iMissKatV/status/113914078703005697
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: tinypinkbow jewellery
    Blog link for posting on sidebar: www.misskatv.com
    Youtube Name: dreamynails

    ReplyDelete
  10. GFC Name: Rachel Villanueva
    Answer: Makeup tutorials! :)
    Email: racheltvillanueva at yahoo dot com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: outdoor_kitty
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/outdoor_kitty/status/113917775239585792
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Rachel Villanueva
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=280358595309350&id=713821852

    ReplyDelete
  11. GFC Name: amandajoyce_20
    Answer: I like your make up reviews :)
    Email: amandajoyce_20@yahoo.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: @amanda0201196
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/amanda0201196/status/113920681808379904
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002914452905&sk=wall
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=150883218336589&id=100002914452905
    Link of blog post: http://nostalgiadreams.blogspot.com/2011/09/join-300-followers-giveaway.html
    Blog link for posting on sidebar: http://nostalgiadreams.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. CONGRATS for reaching 300!
    good luck to all the participants!!

    ReplyDelete
  13. Wow!300 followers!Congrats!

    GFC Name: Che Acosta
    Answer:I like your reviews, eotd and fotd.
    Email: che2x_21@yahoo.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: che2acosta
    Tweet Link:https://twitter.com/#!/che2acosta/status/113957343292690432
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name:che acosta
    Link of Facebook Wall post:http://www.facebook.com/yzacosta/posts/234497489936296
    Blog link for posting on sidebar:http://che2acosta.blogspot.com/
    Youtube Name:chelobelloacosta

    ReplyDelete
  14. GFC Name: Myrted
    Answer: FOTDs and worthy product reviews! :D
    Email: tjcaldona@yahoo.com
    Twitter Name: itsmyrted
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/itsmyrted/status/113966571088654336
    Facebook Name: Myrted Joyce Caldona
    Youtube Name: tjay89

    GOOD LUCK ON YOUR GIVEAWAY! And more power to your blog. :D

    ReplyDelete
  15. GFC Name: Angeline [pulchritudeix]
    Answer: FOTD, reviews and hauls (also your restaurant trippings! nomnomnom!)
    Email: pulchritude.ix@gmail.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: geline09
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/geline09/status/113962967862738944
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Angeline Ibarrientos
    Link of Facebook Wall post:https://www.facebook.com/angeline.ibarrientos/posts/10150437399632656
    Link of blog post: http://pulchritude-ix.tumblr.com/post/10201079194/random-beauty-by-hollies-mini-giveaway
    Youtube Name: pulchritudeix

    ReplyDelete
  16. Hi girl congrats on your 300 followers=)

    GFC Name: Emafe Rice
    Answer: I want you to post something personal like your love story with your husband/boyfriend=)
    Email: emafe.rice@gmail.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: Pinkiericegurl
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/pinkiericegurl/status/113969232571662336
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Emafe Abello Rice
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=239799756065922&id=100000653231575
    Link of blog post:
    Blog link for posting on sidebar: http://www.pinkiericegurl.com/
    Youtube Name: Pinkiericegurl

    ReplyDelete
  17. GFC Name:AteeNadj nadj
    Answer: More hauls and product review
    Email: nadjienadj@gmail.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @AteeNadj
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/AteeNadj/status/113971422124191747
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name:AteeNadj nadj

    ReplyDelete
  18. GFC Name: Toni
    Answer: HAULS & REVIEWS
    Email: nianne17@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: itsmelovehearts
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/itsmelovehearts/status/113976647534911488

    Youtube Name: lovehearts14344

    ReplyDelete
  19. Please comment below in this format:

    GFC Name: Eloisa Co
    Answer:I love all beauty related stuff especially when you feature affordable products!
    Email: eloisaco20@gmail.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: eloisa_co20
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/eloisa_co20/status/113990337738977280

    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: kikaysimaria

    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/pages/Kikaysimaria/271643376182451#!/permalink.php?story_fbid=191629380909554&id=271643376182451

    Youtube Name: kikaysimaria

    ReplyDelete
  20. Hello! Congratulations for reaching 300 followers! :)

    GFC Name: Lian

    Answer: I like your FOTDs and make-up reviews and tutorials. Btw, I am a new follower and I love your blog! :)

    Email: lian_092000@yahoo.com

    Twitter Name: lianjoy
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/lianjoy/status/113994489923768321

    Facebook Name: Lian Joy Domingo
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/lianjoyd/posts/263000970400235 tagged you here! :)

    Link of blog post: http://justmyownmelody.blogspot.com/2011/09/300-followers-giveaway-by-hollie.html

    Blog link for posting on sidebar: http://justmyownmelody.blogspot.com/

    Youtube Name: lianjoy09

    ReplyDelete
  21. Hollie, congratulations for reaching 300 Followers! More power to your blog!

    GFC Name: Morbidfrank
    Answer: I love your FOTDs and product reviews. Product reviews really help me a lot on deciding whether or not to buy a product so that's what I really look forward to in your posts. I think it is also because you have established your CREDIBILITY as a blogger and a lover of make up. ^___^

    Email: onine_75@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @morbidfrank

    Tweet Link: http://twitter.com/#!/morbidfrank/status/114041072539271168

    Liked my Facebook Page? YES

    Facebook Name: Maggie Malonzo/Beautiful Rhapsody by Morbidfrank

    Link of Facebook Wall post:
    http://www.facebook.com/BeautifulRhapsody/posts/175413832537028

    Blog link for posting on sidebar: www.morbidfrank.blogspot.com

    Youtube Name: Empressium

    ReplyDelete
  22. GFC Name: Janelle Dumalaon
    Answer: I really love your reviews, especially the ELF Beauty Encylopedia face edition :)
    Email: jaja_1117@yahoo.com

    Twitter Name: @jaynell24
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/jaynell24/status/114154649417809920
    Facebook Name: Janelle Dumalaon
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/jAn24/posts/249722631738565
    Youtube Name: jaja214

    ReplyDelete
  23. GFC Name: JesRoque
    Answer: hauls and reviews!
    Email: e_jes1105@yahoo.com

    Followed on Twitter? YES
    Twitter Name: @jesroque
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/jesroque/status/114323262577713152

    Liked my Facebook Page? YES
    Facebook Name: Jessa Roque
    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/jesroque/posts/264821536871567

    Blog link for posting on sidebar: http://jesroque.blogspot.com/

    Youtube Name: jesroque1105

    ReplyDelete
  24. GFC Name: littlemisspoleng
    Answer: I love to see more posts about beauty products especially about lipsticks! :)
    Email: mariepaulyn.delacruz@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @MariePaulyn
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Marie PauLyn DeLa Cruz
    Youtube Name: littlemisspoleng

    ReplyDelete
  25. Congrats on the 300 followers, dear! Wish I could join! Haha. ^_^

    ReplyDelete
  26. GFC: Gellie Abogado

    WHAT KIND OF POST DO YOU LIKE ABOUT
    MY BLOG: Your EOTD's! They're amazing!

    EMAIL ADDRESS: info@gelleesh.com

    TWITTER FOLLOWER: @gelleesh
    TWITTED LINK: http://twitter.com/#!/gelleesh/status/114328505159921665

    FACEBOOK ACCT: Gellie Anne Ortiz Abogado
    FACEBOOK POST:http://www.facebook.com/gellieabogado/posts/219765081410652

    POSTED ON BLOG'S SIDEBAR: http://www.gelleesh.com

    ReplyDelete
  27. GFC Name: shermaine
    Answer: i love the reviews on lipstick!
    Email: sherfriends@yahoo.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: Sherfriends
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/Sherfriends/status/114340999865700353
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Shermaine Dimla Capuli
    Link of Facebook Wall post:https://www.facebook.com/shermaine7/posts/203371333062085
    Link of blog post: http://sherfriends.tumblr.com/post/10239437286

    Youtube Name: shermainec7

    ReplyDelete
  28. GFC Name: littELLEbratontheloose
    Answer: your revies of course! :)
    Email: littlebratontheloose@gmail.com

    Followed on Twitter? Yes!

    Twitter Name: asdfghjkELLE

    Tweet Link: http://twitter.com/#!/asdfghjkELLE/status/114345661893312512

    Liked my Facebook Page?Yes
    Facebook Name: Lovely Llamas
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/lablyllamas/posts/161052853979449

    ReplyDelete
  29. Congratulations!

    GFC: helen ramos
    Answer: i love your beauty product reviews
    E-mail: swtlen79_dok77@yahoo.com.ph

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: swtlen79_dok77
    Twitter Link:
    http://twitter.com/#!/swtlen79_dok77/status/114343322893565952

    Liked my Facebook Page? if Yes
    FB Name: helen ramos
    FB Link:
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=248408651863030&id=100000121944617
    Blog Post:
    http://swtlen.blogspot.com/2011/09/random-beauty-by-hollie-300-followers.html
    Youtube Name: 100swtlen

    ReplyDelete
  30. Congrats Hollie for reaching 300! woohoo! :D

    GFC Name: gerilen elinessete
    Answer: more product reviews and travel blogs

    Email: gerilent @yahoo.co.uk/@gmail.com
    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: gerilen
    Tweet Link: http://twitter.com/intent/tweet?text=Random+Beauty+by+Hollie%3A+300+Followers+Giveaway&url=http%3A%2F%2Fredberryaha.blogspot.com%2F2011%2F09%2F300-followers-giveaway.html%3Fspref%3Dtw

    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Gerilen Elinessete

    Link of Facebook Wall post:http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fredberryaha.blogspot.com%2F2011%2F09%2F300-followers-giveaway.html%3Fspref%3Dfb&t=300+Followers+Giveaway

    Link of blog post: http://elinessete.blogspot.com/2011/09/giveaway-and-freebiesrandom-beauty-by.html

    Blog link for posting on sidebar:
    http://elinessete.blogspot.com

    Youtube Name: gerilenpolon

    ReplyDelete
  31. Congratulations on reaching 300 followers! That's amazing!

    GFC Name: Anna Luisa
    Answer: I like to read your reviews a lot. :)
    Email: wyzzah@gmail.coom
    Blog link for posting on sidebar:
    http://lotsofgirlstuff.blogspot.com

    Take care and God bless you! :)

    ReplyDelete
  32. GFC Name: jaymie berris
    Answer: i like your product reviews
    Email: jaymie03@gmail.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: @me0wchi
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/me0wchi/status/114355721885327360
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: jaymie berris
    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=284212838271646&id=600669911
    Youtube Name: itsmejbb

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. GFC Name:Crystal Cruz
    Answer: hauls and reviews
    Email: crystalcruz1986@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name:@crystahal
    Tweet Link:http://twitter.com/#!/crystahal/status/114364654960115712
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name:Crystal Cruz
    Link of Facebook Wall post:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=148296808596659&id=100000162410368
    Youtube Name: stal6269

    ReplyDelete
  35. GFC Name:ariane may nalicat
    Answer:I love your blog! Looking forward for so much beauty regimen tips!
    Email:ladynice243@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name:itsmearianemay
    Tweet Link:http://twitter.com/#!/itsmearianemay/status/114456715281436673
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name:ariane may nalicat
    Link of Facebook Wall post:
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=133959383369534&id=542444138
    Link of blog post:http://mommyaandbabyg.blogspot.com/2011/09/join-this-awesome-300-followers.html
    Blog link for posting on sidebar:http://mommyaandbabyg.blogspot.com
    Youtube Name:mommyariane

    ReplyDelete
  36. GFC Name: lorraine
    Answer: I love your blog! and want to see more make up tutorial and beauty secrets tutorial.
    Email: lo_rain_19@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name:
    @LorrainCinco
    Tweet Link:
    http://twitter.com/#!/LorraineCinco/status/114524760414752768
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name:
    Lorraine Cinco
    Link of Facebook Wall post:
    http://www.facebook.com/lorraine.cinco/posts/148343998591231
    Youtube name:
    lorraine22ful

    ReplyDelete
  37. GFC Name: arra
    Answer: I love your fotd's and I would love you to add celebrity inspired tutorials.
    Email: naked_cannibal@yahoo.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: NakedArra
    Tweet Link:http://twitter.com/#!/NakedArra/status/114571502879379456

    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Arra Morta
    Link of Facebook Wall post:http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=176303699110826&id=100000565023035

    Youtube Name:seduction861

    ReplyDelete
  38. Joining! :)

    GFC Name: Geetiful
    Answer: I like your make-up reviews! I can learn a lot. BTW I'm just a new follower... :)
    Email: gee8516@yahoo.com

    Twitter Name: @geetiful
    Tweet Link:
    http://twitter.com/#!/geetiful/status/114591464268378112

    Facebook Name: Gee Ismael
    Link of Facebook Wall post:
    http://www.facebook.com/geetiful/posts/117248431711119

    Link of blog post:
    http://geetiful.blogspot.com/2011/09/random-beauty-by-hollie-300-followers.html

    Blog link for posting on sidebar:
    http://geetiful.blogspot.com/

    Youtube Name: iGeetiful


    Thank you so much Hollie! :)

    ReplyDelete
  39. GFC Name: iamlonelytoes
    Answer: most of post are my favorites but i like the tutorials more becoz ur skin tone is near mine and i dont know any color that best suits me..
    Email: jorielconales@gmail.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: iamlonelytoes
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/iamlonelytoes
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: joriel anthonette conales
    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/profile.php?id=634149795
    Link of blog post: http://iamlonelytoes.blogspot.com/2010/09/random-beauty-by-hollie-contest.html
    Blog link for posting on sidebar: http://iamlonelytoes.blogspot.com/
    Youtube Name iamlonelytoes

    ReplyDelete
  40. gfc: sweettea
    i like elf swatches
    chu_baby11@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. GFC Name: gessa marie
    Answer: cheap yet best quality of make ups. reviews about make ups too:)
    Email: giza_violetpotion(at)yahoo(dot)com(dot)ph

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @kenge19 (Momee Gee)
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/kenge19/status/114895643423670273
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Gessa Marie Bartolaba Condino
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/ladiima/posts/142225452539934
    Youtube Name: ladiimako

    blogpost to be followed. :)

    ReplyDelete
  43. GFC Name: Erlinda Sicad
    Answer: I love how you feature ech make ups that is good and also the bad side of it. Very honest blogs.
    Email: erlindasicad(at)yahoo(dot)com

    Followed on Twitter?Yes
    Twitter Name: erlindasicad
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/erlindasicad/status/114921565627494400
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Erlinda Sicad
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/lindasicad/posts/176848732389828

    ReplyDelete
  44. GFC Name: Leizle
    Answer: I like your RBBH Look: Color Me Purple post. I'm not really good in applying make-ups esp. in eyes. =)
    Email: leizledemaisip@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @iamleizle4ever
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/iamLeizle4ever/status/114923289922650112
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Leizle Demaisip
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/phinkyzle/posts/260406933994024
    Link of blog post: http://phinkymommy.blogspot.com/2011/09/random-beautys-300-followers-giveaway.html
    Blog link for posting on sidebar: http://phinkymommy.blogspot.com/
    Youtube Name: Leizle Demaisip

    ReplyDelete
  45. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  46. Congratulations in reaching 300! :)

    GFC Name: Aileen Acot
    Answer: I like to see more reviews on your blog :)
    Email: bhebhe_lacson@yahoo.com
    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: bhebhe_lacson
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/bhebhe_lacson/status/114972067295793152
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Aileen Acot
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=273313612694017&id=100001622791791

    Blog link for posting on sidebar: http://300followersgiveaway.blogspot.com/2011/09/300-followers-giveaway-posted-by-hollie.html
    Youtube Name:bhebhethartz

    ReplyDelete
  47. GFC Name: Gellie

    Answer: I simply love how you vigorously do reviews on brushes, and give your fair judgment on them. I'm really picky when it comes to buying brushes since I have sensitive skin. You actually make decision-making a little less complicated :)

    Email: gelliebalbuena@gmail.com

    Followed on Twitter? N/A
    Twitter Name: N/A
    Tweet Link: N/A
    Liked my Facebook Page? YES
    Facebook Name: Gellie Balbuena
    Link of Facebook Wall post: N/A
    Link of blog post: N/A
    Blog link for posting on sidebar: http://dancewithgelz.blogspot.com
    Youtube Name: gelliegb88

    ReplyDelete
  48. hi.. I'm joining :) weee! I hope I would be the lubky one :)

    GFC Name: theresa
    Answer: different reviews about your fabulous finds
    Email: theresamontino@gmail.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @jayresa03
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/jayresa03/status/115301757814456320
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: theresa montino
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/jayresa/posts/195887690480954
    Youtube Name: jayresa3

    thanks! kamsa 감사합니다 ♥

    ReplyDelete
  49. GFC Name: Aya
    Answer: I really like your EOTDs and tutorials!!! I wish I were as good as you when it comes to e/s application!
    Email: codenameaya(at)gmail(dot)com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: @CodenameAYA
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/CodenameAYA/status/115360155645906944
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Ayana Grace Sison
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/CodenameAYA/posts/234638483250590
    Link of blog post: -----
    Blog link for posting on sidebar: http://ayanagrace.blogspot.com/#Giveaways
    Youtube Name: yhanagrace

    ReplyDelete
  50. GFC Name: riza
    Answer: i really like your tutorials helps me a lot
    Email: erinz_08(at)yahoo(dot)com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: Nerizarts
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/nerizarts/status/115378435127382016
    Blog link for posting on sidebar: http://blognineriza.blogspot.com/
    Youtube Name: erinzzz08

    thanks =)

    ReplyDelete
  51. yay.. congrats sis on reaching more than 300 followers :) you deserved it!

    -kindly enter me on your awesome giveaway :)

    GFC Name: Belle
    Answer: Product reviews, and looks :)
    Email: candycoatedpaw[at]gmail[dot]com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: candycoatedpaw
    Tweet Link:http://twitter.com/#!/candycoatedpaw/status/115409797943275521
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Candycoated Paw
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/candycoatedpaw/posts/149372798491159

    Youtube Name: candycoatedpaw

    ReplyDelete
  52. hey hollie!

    following you on gfc, twitter and fb
    will tweet +post fb about yur giveaway

    Sarah Tirona
    eggplantchronicler@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Hi Hollie! Congrats on your followers. There will definitely be more on the way. =))

    GFC Name: Jackie
    Answer: I love your fotds, eotds, notds and tutorials. You make them look so easy. ^^
    Email:

    Link of blog post: http://thenarcissusproject.blogspot.com/2011/09/random-beauty-by-hollie-300-followers.html
    Blog link for posting on sidebar:http://thenarcissusproject.blogspot.com
    Youtube Name: iheartruka

    Thanks for the giveaway! =))

    ReplyDelete
  54. I'd like to join. :D

    GFC Name: Janinay
    Answer: I like your FOTDs and product reviews! :D
    Email: ninmonster at rocketmail dot com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: janinegenious
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/janinegenious/status/115743210759913473
    Blog link for posting on sidebar: http://monsterprettyinthecity.blogspot.com/
    Youtube Name: damseflypoet

    Thank you! :D

    ReplyDelete
  55. GFC Name: Kimberly
    Answer: More of your reviews please ^^,)
    Email: kimberly.marie.gill@gmail.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: kimycuporiginal
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/kimycuporiginal
    Liked my Facebook Page? yes
    Facebook Name: Kimberly Gill
    Link of Facebook Wall post:
    http://www.facebook.com/kimycup

    Link of blog post:
    http://kimycuporiginals.blogspot.com/2011/09/random-beauty-by-hollies-300-followers.html

    Blog link for posting on sidebar:
    http://kimycuporiginals.blogspot.com/2011/09/random-beauty-by-hollies-300-followers.html

    thank you :)

    ReplyDelete
  56. GFC:Katyes
    i love your reviews so much!! :)
    email:zemkova.k@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Hi, I'm joining. Please count me in!

    GFC Name: Elinor Semira
    Answer: EOTD & Product Reviews
    Email: elinorsemira0124(at)gmail(dot)com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @mhoie1325
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/mhoie1325/status/116061723462606848
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Elinor Semira
    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=158635967557421&id=100002771371658
    Link of blog post: http://mhoie1325.blogspot.com/2011/09/random-beauty-by-hollies-300-followers.html
    Blog link for posting on sidebar: http://mhoie1325.blogspot.com/
    Youtube Name: mhoie1325

    Thanks! ^_^

    ReplyDelete
  58. Congrats in your +300 followers! :) keep up the good work!

    GFC Name: Onika Chan~

    Answer: I love your make up blog! especially FOTDs and hauls!! and I would like to see more! :)

    Email: onikaruchi@gmail.com

    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Pau Pau Delgado

    Link of Facebook Wall post: tagged you in my wall post :) https://www.facebook.com/onikaruchi

    Link of blogpost: http://onikaruchi.blogspot.com/2011/09/random-beauty-by-hollie-300-followers.html

    Blog link for posting on sidebar: http://onikaruchi.blogspot.com/

    Youtube Name: onikaruchi

    Thank you! :)

    ReplyDelete
  59. GFC Name: aioi_888
    Answer: make-up reviews and tutorials
    Email: aioi_888[at]yahoo[dot]com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: @chervaderrr
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/chervaderrr/status/116375390674632704
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Nicolette Anne Yambao
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/aioi.yambao/posts/101948979914702
    Link of blog post: NA
    Blog link for posting on sidebar: NA
    Youtube Name: aioi888

    Thank you!!!:)

    ReplyDelete
  60. GFC Name: rhaindropz
    Answer:
    Email: rescueta@gmail.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: @rhaindropz
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/rhaindropz/status/116380530110500864
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Rhai Chael
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/rhaindropz/posts/263238660375348
    Link of blog post: n/a
    Blog link for posting on sidebar: http://rhaichael.blogspot.com/
    Youtube Name: n/a

    hugs and kisses!!

    ReplyDelete
  61. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  62. yey for 300 followers and for your thousands more!! yey for pinay beauty bloggers! :) gusto ko sumali!! :)

    ReplyDelete
  63. GFC Name: Kimberley
    Answer: I love to see reviews and swatches about cosmetics :)
    Email: kimberley_laureano@yahoo.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: emofaintz0019
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/emofaintz0019/status/116721381860839424
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Kimberley Laureano
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/kehr019/posts/163909560361872
    Youtube Name: kehr0019

    ReplyDelete
  64. GFC Name: Monique Rustia
    Answer: I love your post about tutorials.
    Email: moniquerustia@gmail.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: http://twitter.com/#!/moniquerustia
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/moniquerustia/status/116867917441802241
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: http://facebook.com/moniquerustia
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/moniquerustia/posts/265109226845943
    Link of blog post:
    Blog link for posting on sidebar: http://monikels.blogspot.com/2011/09/random-beauty-blog-giveaway-300.html
    Youtube Name: n/a

    ReplyDelete
  65. blog update sis. :)

    blog post:
    http://yougotnogee.blogspot.com/2011/09/random-beauty-300-followers.html

    blog link for posting on side bar:
    http://yougotnogee.blogspot.com/

    Gessa MArie C
    gizA_violetpotion@yahoo.com.ph

    ReplyDelete
  66. GFC Name: yanne
    Answer: beauty product reviews & tutorials
    Email: glyanne17@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @xoxoyanne
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/xoxoyanne/status/116950010079363072
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: yanne garcia
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/xoxoyanne/posts/118079608298539
    Youtube Name: qarsg17

    ReplyDelete
  67. Alleyson Laurice R. Rabino9/23/2011 2:53 PM

    GFC Name: Alleyson Laurice

    Answer: FOTD's

    Email: alleysonlaurice_06@yahoo.com

    Followed on Twitter? Yes

    Twitter Name: @alleysonlaurice

    Tweet Link: http://twitter.com/#!/alleysonlaurice/status/117124774571937792

    Liked my Facebook Page? Yes

    Facebook Name: Alleyson Laurice Rabino

    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/alleysonrabino/posts/142487585848086

    Link of blog post: http://laurice.tumblr.com/post/10550269902/300-followers-giveaway

    ReplyDelete
  68. GFC Name:Ricalyn Sicad
    Answer:fashion trends
    Email:ricalynsicad@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name:rsicad
    Tweet Link:http://twitter.com/#!/rsicad/status/117151462261399553
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name:Ricalyn Sicad
    Link of Facebook Wall post:http://www.facebook.com/ricalynsicad/posts/196588087078482
    Youtube Name:wavbieh

    ReplyDelete
  69. GFC Name: Shannen Goco
    Answer: The Tutorial Section. (It gives me fresh ideas for different make up techniques!)
    Email: smrgoco@gmail.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @ShannenGoco
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/ShannenGoco/status/117252491804028929
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: VintageForever Shop
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/VintageForeverShop/posts/249881398380239
    Link of blog post:
    Blog link for posting on sidebar: http://fallingwithjudas.blogspot.com/
    Youtube Name: n/a

    ReplyDelete
  70. GFC Name: Bing Castro
    Answer: I love reading about your HAULS because I enjoy it a lot! It's like I'm excited what are your new stuff. LOL
    Email: ivsc1989@yahoo.com

    Twitter Name: bingcastro89
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/bingcastro89/status/117589059790057472

    Facebook Name: Makeup by Bing Castro / Bing Castro
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/makeupbybingcastro/posts/170305853052150

    Link of blog post: http://bingsalvadorcastro.blogspot.com/2011/09/giveaway-by-hollie-of-random-beauty.html

    Blog link for posting on sidebar: http://bingsalvadorcastro.blogspot.com/

    Youtube Name: bingcastro

    ReplyDelete
  71. GFC Name: Tiffiefum
    Answer: Your haul posts and reviews!<3
    Email:tiffiefum@gmail.com

    Followed on Twitter? Yes!
    Twitter Name: Tiffiefum
    Tweet Link:http://twitter.com/#!/Tiffiefum/status/117786251733643264
    Liked my Facebook Page? Yes!
    Facebook Name: Tiffiefum Invasian
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/tiffiefuminvasian/posts/127889060645063
    Link of blog post: N/A
    Blog link for posting on sidebar: Giveaway Tab* http://tiffiefum.blogspot.com
    Youtube Name: TiffanySy

    ReplyDelete
  72. GFC Name: Kara Rita
    Answer: Lippies Haul and Reviews! <3
    Email: karmela.rita@gmail.com

    Link of blog post: http://spreadthesilence.blogspot.com/2011/09/hurray-to-random-beauty-by-hollies-300.html

    Blog link for posting on sidebar: http://spreadthesilence.blogspot.com/

    ReplyDelete
  73. GFC Name:notyourordinaryteacher
    Answer:I like the budget-friendly tips on your blog :)
    Email:quiamoi_tres@yahoo.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name:quiam
    Tweet Link:http://twitter.com/#!/quiam/status/118569550362062848
    Liked my Facebook Page?Yes
    Facebook Name:cholo chavez
    Link of Facebook Wall post:http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=252753964759937&id=100002251891467
    Youtube Name:cgquiambao

    ReplyDelete
  74. GFC Name: NyxieLove
    Answer: I am obsessed with cosmetics, so i would love to read more reviews of cosmetics prods on your blog soon :) Especially lippies! hehe :]
    Email: Nixiquita@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: Nixiquita
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/nixiquita/status/118867926005727233
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Xy-Love Shop
    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/XY.Creations/posts/258323057539472

    ReplyDelete
  75. GFC Name: sandra guzman
    Answer: local and international product reviews and more make-up looks
    Email: sandragzmn8@gmail.com


    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: sandra guzman
    Link of Facebook Wall post:https://www.facebook.com/sguzman1/posts/253509528027559
    Youtube Name: sandragzmn

    ReplyDelete
  76. GFC Name: Glaiza Daza
    Answer: I am a girl at heart and I really love makeup. I love reading your reviews and haul and one day Im planning to do one too in the near future :)
    Email: daza_glaiza@yahoo.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: Glaiza Daza
    Tweet Link:
    http://twitter.com/#!/GlaizaDaza/status/119228648350953472
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Park Shin Hye(Glaiza Daza)
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=216236361772485&id=100000453915622
    Youtube name: 143hyunjoong

    ReplyDelete
  77. HI~
    GFC:baobeimonv
    Email:lemon_fel89@yahoo.com
    I like to see about your make up collection.

    Tweeted:http://twitter.com/#!/Feliciang0809/status/119285807239528448
    Sidebar:http://baobeimonv.blogspot.com/
    Thanks your giveaway.

    ReplyDelete
  78. GFC Name: Leah
    Answer: reviews! :)
    Email: bursteddneon@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @bursteddneon
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/bursteddneon/status/119351201123934209
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Leah Busaing
    Youtube Name: bursteddneon

    ReplyDelete
  79. GFC Name: MissGennD
    Answer: I love your makeup tutorials especially the eye makeups!
    Email: missgennd@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @MissGennD
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/MissGennD/status/119751926341566464

    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: MissGennD
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/pages/MissGennD/223229361054454?sk=wall

    Link of blog post: http://missgennd.blogspot.com/2011/09/random-beauty-by-hollies-giveaway.html
    Blog link for posting on sidebar: http://missgennd.blogspot.com

    Youtube Name: MissGennD

    ReplyDelete
  80. Nice giveaway but I am from Malaysia ... :)
    Please join my giveaway if you can :)
    www.sahrishadeel.com

    ReplyDelete
  81. congrats for the 300+ followers!!! you deserve it!!!=)

    ReplyDelete
  82. Thank You! More power to you!
    GFC Name:carling_137
    Answer:nude lipsticks
    Email:carling_137@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name:macandi9
    Tweet Link:http://twitter.com/#!/macandi9/status/120004218982645761
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name:Carla Catedral
    Youtube Name:thejincats17

    ReplyDelete
  83. GFC Name: Bec
    Answer: Beauty products reviews
    Email: purplewhyt[at]yahoo[dot]com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: wednesdei
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/wednesdei/status/120133227204718593
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Bec San Diego

    ReplyDelete
  84. GFC Name: My Sassy Chef
    Answer: Makeup reviews :)
    Email: caisaki@gmail.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: MySassyChef
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Joana Pearl Somejo
    Youtube Name: caisaki

    ReplyDelete
  85. GFC Name: Farrah Garcia
    Answer: I like the product reviews :)
    Email: fdg_726(at)yahoo(dot)com

    Blog link for posting on sidebar: http://layeredvintageluxe.blogspot.com

    COOL you're from Cebu! :-) I'm from Davao. I'm also having a giveaway over at my blog which will end on the 10th as well :)

    ReplyDelete
  86. GFC Name: Yvonne
    Answer: FOTDs aand Hauls
    Email: yvonnedevilla@gmail.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: itsbebeyvonne
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/itsbebeyvonne/status/120400375630151680
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Yvonne De Villa
    Link of blog post: http://mademoiselleyvonne.tumblr.com/post/10926354277/random-beauty-by-hollie-giveaway
    Youtube Name:mademoiselleyvonne

    ReplyDelete
  87. -follower of ur blog via GFC
    -posts do you like about ur blog- reviews on beauty products
    -Email Address- hotie_shockz@yahoo.com
    -gfc username: charmaigne grace

    For Additional Entries
    -Followed u on Twitter

    -Tweeted- http://twitter.com/#!/charmaignegrace/status/120419578949017600

    -Liked ur Facebook Page

    -blog post- http://hotieshockz.blogspot.com/2011/10/300-followers-giveaway.html

    -subscribed to ur Youtube channel- username: ilabxas

    ReplyDelete
  88. followed you via GFC -Kristine Buenaventura
    What kind of posts do you like about my blog? Makeup Tips
    Email Address : kirsten_avery21@yahoo.com

    For Additional Entries
    Followed in Twitter - @kirsten_avery21
    Tweet about the giveaway https://twitter.com/#!/kirsten_avery21/status/120654854946426882

    ReplyDelete
  89. GFC Name: hazeldv
    Answer: I like the Pin Up girl make up tutorial
    Email: hazhench(at)yahoo(dot)com

    Followed on Twitter? yes
    Twitter Name: hazhench
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/hazhench/status/120673907123564545
    Liked my Facebook Page? yes
    Facebook Name: hazel dela victoria
    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/hazelpasinabodelavictoria/posts/228660510525543
    Youtube Name: hazhench17

    ReplyDelete
  90. GFC Name: Yhangbongcawil
    Answer: I love lipsticks and I love your reviews about them! specially the revlon 'red matte' lipstick. I also love the BB cream review, very well explained. I think everyone loves to read about product reviews though coz it's a big help to someone like me, to know the product well and your reviews has helped me a lot! Even though I'm just a new follower, I've already read some of your reviews especially on lipsticks. And I'm still reading other products on your blog.. thank you so much!
    Email: iarrab.odesk@gmail.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: @yhangbongcawil
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/yhangbongcawil/status/121140807557324800
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Yhang Bongcawil
    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/lifeisabtchlearnhowtofckit/posts/164102657009885
    Link of blog post: http://yhangelicious.blogspot.com/2011/10/random-beauty-by-hollie-giveaway.html
    Blog link for posting on sidebar: http://yhangelicious.blogspot.com (i direct link your giveaway url)
    Youtube Name: http://www.youtube.com/iarrab

    More followers to come! :) xoxo

    ReplyDelete
  91. well i'm trying again to see if my comment actually appears... always getting error message

    GFC: oohladybegood
    email: oohladybegood@gmail.com
    I like your review posts, especially the elf ones =)

    thanks

    ReplyDelete
  92. GFC Name: Monica Santos
    Answer: I love your make up reviews. :)
    Email: monicaannsantos@gmail.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: monicasantos407
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/monicasantos407/status/121607260047802368
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Monica Santos
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=123945477708866&id=100003006270785
    Link of blog post: http://curlsandblushingasian.tumblr.com/post/11062052519/join-hollies-300-followers-giveaway

    ReplyDelete
  93. GFC Name: 11ghieszelle07

    Answer: nail of the day, nail polish haul and reviews....

    Email: gizzele_11@yahoo.com

    Liked my Facebook Page? if Yes

    Facebook Name: Gizzele Alfonso

    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=156580007768599&id=750899573

    Link of blog post: http://11ghieszelle07.blogspot.com/2011/10/random-beautys-300-followers-giveaway.html

    Blog link for posting on sidebar: http://www.11ghieszelle07.blogspot.com/

    Youtube Name: 11gHiEsZeLLe07

    ReplyDelete
  94. GFC Name: Luhdy Lynn Tenebro
    Answer: product reviews
    Email: LuHdz_04_09@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes,
    Twitter Name: LuHdz_09
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/LuHdz_09/status/122212977150672897
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Luhdy Lynn Tenebro
    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/LuHdz09
    Youtube Name: Luhdy Lynn tenebro

    ReplyDelete
  95. GFC Name: sweetandhappylife
    Answer: posts about makeup!
    Email: stacy_sheen@yahoo.com

    Followed on Twitter? YES
    Twitter Name: stacy_sheen
    Tweet Link:http://twitter.com/#!/stacy_sheen/status/122312195408269312
    Liked my Facebook Page? YES
    Facebook Name: Sheena Marie R. Flores
    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=165612283527786&id=1045676246
    Youtube Name:thesweetandhappylife

    ReplyDelete
  96. Anne Bismonte10/08/2011 5:34 AM

    GFC Name: Anne Bismonte
    Answer: Your products reviews and FOTD's. Plus i also love the fact that you are using affordable drugstore makeups.
    Email: alfonchee@gmail.com


    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name:Anne Bismonte
    Youtube Name: Annekabogable

    ReplyDelete
  97. GFC Name:SamRaineEfa
    Answer: I LIKE ALL! FROM THE REVIEWS AND TUTORIALS. :)
    Email: raine.raine_goaway@yahoo.com

    Followed on Twitter?: Yes :)
    Twitter Name: samraine25
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/samraine25/status/122553526760124416
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Samantha Lorraine Efa
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=286931994658384&id=100000201279100
    Youtube Name: MrMspurple08

    ReplyDelete
  98. GFC Name: Alta Infante
    Answer: I like your beauty product reviews. :)
    Email: alta.infante(at)yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: altainfante
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/altainfante/status/122724985600098306
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Aletha Jane Infante
    Blog link for posting on sidebar: http://alta-infante.blogspot.com/
    Youtube Name: altainfante

    Thanks for this giveaway! :)

    ReplyDelete
  99. Hi there!:) i'm from Cebu too!! :)) yay!

    GFC Name: Jeemah Villaverde
    Answer: I love your make-up tutorials!! it
    Email: jeemah_vill@yahoo.com

    Followed you in twitter :)
    Twitter Name: @jem_villaverde
    Tweet Link: https://twitter.com/#!/jem_villaverde/status/122953058979291136
    Liked your fb Facebook Page :)
    Facebook Name: Jeemah Villaverde
    Subscribed to your YT Channel:)
    Youtube Name: jemating

    ReplyDelete
  100. GFC Name: Wonder Woman
    Answer: Beauty product reviews! :)
    Email: ariangel.rod@gmail.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: the_lil_miss
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/the_lil_miss/status/122949992515244032
    Link of blog post: http://wonderwomanrises.blogspot.com/2011/10/blog-giveaways-for-beauty-lovers.html

    :)
    http://wonderwomanrises.blogspot.com

    ReplyDelete
  101. GFC Name: Marina D.
    Answer: tutorials are the best :)
    Email: isollea at gmail dot com
    Youtube Name: isollea

    ReplyDelete
  102. GFC Name: Bachuchay
    Answer: tutorials and product reviews
    Email: huggie0109(at)yahoo(dot)com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: iambachuchay
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/iambachuchay/status/122993280341381120

    ReplyDelete
  103. Congratulations! Here are my entries:

    GFC Name: Gwen del Carmen
    Answer: I am a new Follower, and I look forward to reading your reviews.
    Email: gwendelcarmen at gmail dot com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: ijssel08
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/ijssel08/status/122990481524277248
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Gwen Gonzales del Carmen
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/gwendelcarmen/posts/175232425892817
    Link of blog post: http://dadmomandred.blogspot.com/2011/10/giveaway-alert-random-beauty-by-hollie.html
    Blog link for posting on sidebar: http://dadmomandred.blogspot.com
    Youtube Name: ijssel08

    Thanks!

    ReplyDelete
  104. GFC: LadyMishel
    Answer: more product reviews plus makeup tips and tricks :)
    Email: michelle_ej08[at]yahoo[dot]com

    Congrats and more power to your blog!

    ReplyDelete
  105. GFC Name: amz88
    Answer: Hauls and Product Reviews ;)
    Email: amz88blog(at)g m a i l (dot)com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: amzDragonSlayer
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/AmzDragonSlayer
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: aimee kheer
    Link of Facebook Wall post: http://www.facebook.com/amz.kheir
    Youtube Name: amyOfEgypt

    thankies xoxo ;)

    ReplyDelete
  106. GFC Name: Chocola Bear
    Answer: I like your product reviews :)
    Email: joanevera@yahoo.com

    Followed on Twitter? Yes
    Twitter Name: @chocolabear
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/chocolabear/status/123051613689614336
    Liked my Facebook Page? Yes
    Facebook Name: Chocolabear Fumiko II
    Facebook Post: https://www.facebook.com/#!/iamchocolabear/posts/260019847375846
    Blog Post: http://chocolabear.blogspot.com/2011/10/family-bonding.html
    Blog link for posting on sidebar: http://chocolabear.blogspot.com/
    Youtube Name: iamChocolabear
    Thanks for this giveaway! :)

    ReplyDelete
  107. GFC Name: colin
    Answer: I like your reviews 'bout various beauty products:)
    Email: colin_signio@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name: colinsignio
    Tweet Link: http://twitter.com/#!/colinsignio/status/123082856888143875
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: jhoanna marie signio
    Youtube Name: colin_signio@yahoo.com


    thanks for this giveaway! hope I'll win hehe God bless:)

    ReplyDelete
  108. GFC Name: Maia Jinang
    Answer: everything. i love make-ups
    Email: maiajinang@yahoo.com

    Followed on Twitter? if Yes
    Twitter Name:@mae_maia
    Tweet Link:http://twitter.com/#!/mae_maia
    Liked my Facebook Page? if Yes
    Facebook Name: Maia Jinang
    Link of Facebook Wall post: https://www.facebook.com/profile.php?id=1322496511

    Thanks for this, Ms. April. God Bless. :))

    ReplyDelete

Leave me a comment and I'll get back to you as soon as I can. ^_^

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Creative Commons License
Random Beauty by Hollie is licensed under a Creative Commons 4.0 International License.